Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Olyan ajándékot választani, aminek az ajándékozott nem csupán a kibontás utáni néhány percben örül majd, egyáltalán nem könnyű. Főleg akkor, ha az valaki fontos neked. A közelgő szerelmesek napja alkalmából most hoztunk néhány tippet, amelyek segítenek kiválasztani a kedvesed számára legmegfelelőbb ajándékot.

Az elegáns férfinak

A párod mindig hibátlan külsővel jelenik meg mindenhol és mindig nagyon ügyel a megjelenésére? A jól kiválasztott ajándékkal elmondhatod neki, hogy mennyire tetszik neked. Lepd meg őt egy új nyakkendővel, inggel, zakóval vagy öltönnyel. Ha kisebb ajándékra gondoltál, de mégis valami hatásosra, akkor válassz egy parfümöt. Egy különleges férfi illattal elmondhatod neki, milyen sokat jelent neked.

Az autóbolondoknak

Azok a pasik, akik rajonganak az autókért, biztosan örülnek majd néhány autós kiegészítőnek. Nem kell, hogy egy átlagos kiegészítő legyen, mint egy autószőnyeg. Válassz valami igazán különlegeset. Mit szólna egy új navigációhoz vagy autókamerához? Gyakran van úton? Akkor tökéletes megoldás lehet az autós hűtőláda.

A száguldás szerelmesei pedig biztosan értékelik majd a jó minőségű motoros ruházatot, sisakot, motorostáskát, vagy más kiegészítőt, illetve a különböző motoros ápolószereket. Nem egészen erre gondoltál? Akkor válassz egy egyedi nyomtatott pólót, amiről mindig a kétkerekű táltos paripája jut majd eszébe, ahányszor csak rajta van.

Művészeknek, zenészeknek

Egy hangszer, ha megszólal, mindig nagyon különleges hangulatot teremt. Szerezz örömet kedvesednek egy új gitárral, basszusgitárral, billentyűs hangszerrel, vagy más hangszerrel. Ha elégedett a meglévővel, akkor válassz hozzá megfelelő kiegészítőt, vagy hangtechnikai felszerelést. A művészeknek, akik éjjel-nappal alkotnak, tökéletes ajándék egy új vászon, vagy festékek, állványok. Elég csupán körülnézni a kis műhelyében, és rájönni, mi hiányzik neki.

A mi tippünk: A fent említett ajándékokat megtalálod a Muziker weshopban. A hangszereken, hang- és világítástechnikán kívül találsz még termékeket motorosoknak, biciklistáknak, horgászoknak, hajósoknak, hegymászóknak és golfozóknak is. Természetesen a sportolók és művészek is megtalálják a megfelelő eszközöket náluk. Fizetésnél pedig segítségedre lesznek a Muziker kuponkódok, hogy olcsóbban vásárolhass.

Sportolóknak

A legtöbb férfi űz valamilyen sportot. Ha a te párod is ebbe a kategóriába tartozik, akkor lepd meg őt valamilyen kényelmes és trendi sportruházattal vagy hasznos sportfelszereléssel. A téli sportok szerelmeseinek síkabátot, vagy síruhát is vásárolhatsz, de meglepheted egy új síléccel, snowboarddal is. Gyakran jár edzőterembe? Biztosan örülni fog egy új sport feslőnek, melegítőnadrágnak és melegítőfelsőnek. De ugyanilyen jó választás a sportcipő. A megfelelő darab kiválasztásához nem csupán a cipőméretre lesz szükséged, hanem azt is tudni kell, milyen sportot űz. Más cipő kell a futáshoz például és más a beltéri sportokhoz, teniszhez, kerékpározáshoz.

A mi tippünk: A megfelelő felszerelésért nem kell az összes webshop kínálatát átnézned, hiszen az Alza.hu webáruházban megtalálsz mindent. Legyen szó kültéri, beltéri, téli vagy nyári sportról innen biztosan nem távozol üres kosárral. Ha pedig szeretnél egy kicsit spórolni, segítenek az Alza kuponkódok.

A közös pillanatokért

Egy ajándékkal sokkal közelebb is kerülhettek egymáshoz és szebbé tehetitek az együtt töltött perceket. Ha szívesen jártok a természetbe, akkor egészen kézenfekvő ötlet egy új sátor, hálózsák és kempingfelszerelés. Ne feledkezz meg a túrahátizsákról, megfelelő ruházatról és a kényelmes vízhatlan bakancsokról sem. A pasik biztosan örülnek majd olyan apróságoknak is mint a bicska, napszemüveg vagy épp powerbank. Az ajándék mellé még belefér egy meghívó a következő közös kirándulásotokra. Már most várod, ugye? (x) 

A Budapest rovat további hírei

A pitypangból készült „hamis méz” elkészítése egyszerű és klassz konyhai elfoglaltság, nemcsak a kíváncsiaknak, hanem a vegánoknak is, hiszen kizárólag növényi eredetű összetevőkből áll.
A tavalyi visszaesés után az idén márciusban már nőtt a villamosenergia-fogyasztás, ilyen magas értéket öt éve nem ért el a tavasz első hónapjában - közölte Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási...
Új, több mint 1300 darabos, kiemelkedő műtárgyakból álló gyűjteménnyel gyarapodott a Néprajzi Múzeum - közölte az intézmény az MTI-vel szerdán.
Csodamódszerek helyett tudatosságra van szükség
Eredetileg 3-5 éveseket vizsgáltak, képesek-e jutalomért önuralmat tanúsítani, de a közgazdászok hamar rájöttek, hogy felnőtt emberek gazdasági döntéseinél is érdemes ugyanezt megfigyelni. És sokan...
A Kanári-szigetek lehet a helyzet egyik nyertese
A fesztivál hatodik hete ragyogóan indul a fotográfia szerelmesei számára, ugyanis a május negyedikén 125 éves Műcsarnok kedden újra megnyitja kapuit az érdeklődők előtt.
Japán-Magyar Kapcsolattörténet 1869-1913, Gondolat, 2018. E-Book verzió
Megjelent a Pallas Athéné Kiadó legújabb kiadványa, Gill Hasson: Bánj jól magaddal – Az öngondoskodás kézikönyve című könyve.
A Múzeumkert nemcsak a hétköznapok kedvelt pihenőparkja, hanem nagy események színhelye is.

A címlapról

Diákok várakoznak a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi...
Egész hétvégén magyar filmek lesznek műsoron a televíziókban április...
A Volánbusz járatain szombattól ismét lehet jegyet vásárolni a...
Egyre több bizonyíték utal arra, hogy a pandémia miatti lezárás az...
ngyenes bohócdoktoriskolába várj a Mátrix Közhasznú Alapítvány...
Az esti meseolvasás mind a szülőre, mind a gyermekre jó hatást...

Könyvajánló

Csodamódszerek helyett tudatosságra van szükség
Megjelent a Pallas Athéné Kiadó legújabb kiadványa, Gill Hasson: Bánj jól magaddal – Az öngondoskodás kézikönyve című könyve.
A csapathatékonyság hét összetevője
Egy család története mutatja meg, hogy az autizmus nem csapás, hanem lehetőség

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Hála a progresszív nézetek terjedésének és számos magyar és nemzetközi vállalat felelősségvállalásának, belátható időn belül megnyílhat az út a jelenleg még tiltott poligámia (többnejűség) és a pedofília legalizálása előtt.
A Hit Rádió vendége Ruff Tibor teológus-filozófus volt, aki nagyon érdekesen, gyakorlatiasan válaszol hallgatói kérdésekre.
A Hit Rádió interjúja Gesztesi Károllyal.
A XVI. kerületi Magtár utcai aluljáró nem mindenkinek megfelelő méretű.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

ngyenes bohócdoktoriskolába várj a Mátrix Közhasznú Alapítvány azokat az önkénteseket, akik szeretnének részt venni gyerekek és felnőttek számára szervezett jótékonysági programokban - olvasható az alapítvány keddi közleményében.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat IfYou programjában több mint 15 ezer fiatal került közelebb az önkéntességhez
A BHRG Alapítvány összeállításában a jelenlegi nehéz helyzetben, bezártságban találhatunk segítséget, hogy a gyerekekkel együtt töltött idő jókedvben, közös örömökben legyen gazdag, emellett a mindig hasznos, játszva tanulásra is sor kerüljön.
36 hónapja tartó egyeztetéssorozat után példaértékű konszenzus született a zöld szervezetek, a civil szervezetek és a Hegyvidéki Önkormányzat között a Normafán kialakítandó lombkorona-tanösvény ügyében. A szerdai egyeztetésen a tervező csapat és az önkormányzat mellett az alábbi szervezetek képviselői vettek részt